Več
kot 15 let izkušenj
Strokovnjaki
za samolepilne etikete
Visoko
kvalitetne etikete pod našo in drugimi blagovnimi znamkami

Več kot 15 let izkušenj

Strokovnjaki za samolepilne etikete

Podjetje Soreks etikete d. o. o., je eno največjih podjetij v južni Evropi, ki se ukvarja z izdelovanjem samolepilnih etiket v formatu A4. Naši kupci prihajajo iz Slovenije, Hrvaške, Bosne, Kuvajta, Madžarske, Grčije, Združenih arabskih emiratov, Litve in drugod. Osredotočeni smo na izdelavo visoko kakovostnih etiket pod našo in drugimi blagovnimi znamkami. Že več kot 15 let uresničujemo naše strateške cilje in sledimo našemu poslanstvu ter viziji.

Pošljite nam vaše povpraševanje

Vrednote

Optimalna organiziranost, inovativnost in skrbnost pri delu nam omogočajo hiter odziv. Naš cilj je fleksibilnost tako pri proizvodnih kot pri prodajnih postopkih. To dosegamo s hitrimi odzivi na nove potrebe, prilagoditvam novim trgom ter usmerjeno in koordinirano proizvodnjo ter distribucijo. Le s takšnimi fleksibilnimi rešitvami lahko upravičimo pričakovanja naših poslovnih partnerjev.

Novice

NOV DIZAJN EMBALAŽE

Sporočamo, da smo popolnoma prenovili dizajn naše embalaže, ki logično sledi izgledu spletne...

PREBERITE VEČ

PRENOVA LOGOTIPA

Podjetje Sorex že več kot 15 let uspešno izdeluje etikete in trenutno posluje na več kot 30...

PREBERITE VEČ

Katalog

Prenesite si katalog in si oglejte našo ponudbo!

PREBERITE VEČ

Kreativnost in učinkovitost

Najboljše rezultate lahko dosegamo le z motiviranimi zaposlenimi in zadovoljnimi poslovnimi partnerji. Svoje zaposlene spodbujamo, da izražajo in uresničujejo svoje ideje. Skupaj iščemo najboljše rešitve, da zadostimo potrebam naših kupcev.  Prizadevamo si biti najboljši na svojem področju, delovati v skladu z našo misijo ter izdelke svojim kupcem dostaviti v najkrajšem možnem času.

Zadovoljni kupci o nas

Njihova izvedba projektov je bila izjemno uspešna, saj so bili projekti izpeljani kakovostno, v dogovorjenem roku in znotraj dogovorjenega budgeta. Najlepše se zahvaljujem podjetju Sorex in vsem sodelavcem!

Matjaž LenhartMaribor, Slovenija

Sem zvesta stranka tega podjetja in priporočam njihove storitve vsem svojim prijateljem, saj so stvari vedno narejene v dogovorjenem roku, izdelki pa so visoko kakovostni. To mi veliko pomeni, saj se lahko vedno zanesem na njih.

Maja ŽnidaričLimbuš, Slovenija

Pogosta vprašanja

Kakšne so cene vaših etiket?

Prosimo, če nas kontaktirate in vprašate, kar vas zanima. Eden od naših strokovnjakov vam bo v najkrajšem možnem času odgovoril oz. sestavil ponudbo, o kateri povprašujete.

Kakšni so moji stroški?

Cena je odvisna od tipa etiket in naročene količine. Prosimo, če nas kontaktirate in vprašate, kar vas zanima. Eden od naših strokovnjakov vam bo v najkrajšem možnem času odgovoril oz. sestavil ponudbo, o kateri povprašujete.

 

TEL: 07 33 79 010
SOREKS ETIKETE, d. o. o.
Foersterjeva ulica 10
8000 Novo mesto
Slovenija