Več kot 15 let izkušenj

Strokovnjaki za A4 samolepilne etikete

Podjetje Soreks etikete, d. o. o., je eno največjih podjetij v južni Evropi, ki se ukvarja z izdelovanjem samolepilnih etiket v formatu A4. Naši kupci prihajajo iz Slovenije, Hrvaške, Bosne, Kuvajta, Madžarske, Grčije, Združenih arabskih emiratov, Litve in drugod. Osredotočeni smo na  izdelavo visoko kakovostnih etiket pod našo in drugimi blagovnimi znamkami. Že več kot 15 let uresničujemo naše strateške cilje in sledimo našemu poslanstvu ter viziji.

POSLANSTVO

Naša primarna naloga je, da z etiketami svojim poslovnim partnerjem olajšamo postopke označevanja njihovih produktov. Poslanstvo dosegamo z uporabo širokega spektra samolepilnih papirnatih izdelkov, PET materialov ter srebrne in zlate folije.

VIZIJA

Svojo pozicijo kot eden največjih proizvajalcev samolepilnih etiket formata A4 uspešno širimo na Bližnji vzhod, v Afriko ter drugod. To dosegamo s krepitvijo dolgoročnih poslovnih odnosov s svojimi kupci na področju razvoja novih izdelkov, zalog in trženja. Istočasno iščemo poslovne priložnosti pri vstopanju na nove trge.

VREDNOTE

Optimalna organiziranost, inovativnost in skrbnost pri delu nam omogočajo hiter odziv. Naš cilj je fleksibilnost tako pri proizvodnih kot pri prodajnih postopkih. To dosegamo s hitrimi odzivi na nove potrebe, prilagoditvam novim trgom ter usmerjeno in koordinirano proizvodnjo ter distribucijo. Le s takšnimi fleksibilnimi rešitvami lahko upravičimo pričakovanja naših poslovnih partnerjev.

PARTNERSTVO IN ZAUPANJE

Uspešno poslovno sodelovanje lahko dosegamo le z dobrimi medsebojnimi odnosi. Ker se tega zavedamo, si vsakodnevno prizadevamo za dobre odnose znotraj podjetja, kakor tudi z našimi poslovnimi partnerji.

KREATIVNOST IN UČINKOVITOST

Najboljše rezultate lahko dosegamo le z motiviranimi zaposlenimi in zadovoljnimi poslovnimi partnerji. Svoje zaposlene spodbujamo, da izražajo in uresničujejo svoje ideje. Skupaj iščemo najboljše rešitve, da zadostimo potrebam naših kupcev. Prizadevamo si biti najboljši na svojem področju, delovati v skladu z našo misijo ter izdelke svojim kupcem dostaviti v najkrajšem možnem času.

Več kot petnajst let uresničujemo svoje strateške cilje in sledimo svojemu poslanstvu, viziji in vrednotam.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

0
držav uvoznic
0
izdelkov
0
vrst etiket
0
let izkušenj